Camping in Sweden

Copyright 2018 Stensjö Camping | powered by Wordpress
 • English
 • Nederlands
 • Svenska
 • Deutsch
Stensjö Camping & Vandrarhem 37338 Nävragöl Zweden tel: +46 (0)76 77 45 386
 • Zweden Camping: logo Stensjö Camping
 • Camping Zweden: huisje huren in Zweden?

  Wij hebben het gehele jaar door huisjes beschikbaar.

  Wij hebben 2 verschillende soorten huisjes in de verhuur. U vindt ze allemaal hieronder. Hier rechts en onder elkaar vindt u de foto’s van een huisje met eigen douche en toilet.

  TYPE 1: STUGA – HUISJE MET EIGEN DOUCHE EN TOILET

  Camping Zweden: huisje met eigen douche en toilet op onze campingGeschikt voor 4-5 persons. Huisje 1 en 3 (afbeelding hiernaast) zijn o.a. voorzien van een gerenoveerde keuken en badkamer.
  Deze huisjes van 35m2 zijn van alle gemakken voorzien. De keuken is voorzien van kookstel met oven, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, magnetron, broodrooster, waterkoker en verder alles wat u nodig heeft bij het kokkerellen tijdens uw vakantie. Er zijn 2 slaapkamers met elk een stapelbed. In de woonkamer staat een slaapbank. Verder is er een eigen douche en toilet in het huisje. De huisjes zijn goed geïsoleerd en daardoor goed bewoonbaar in alle jaargetijden.

  Zelf meenemen: lakens en kussensloop. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Het is ook mogelijk een lakenpakket bij ons te huren.

  Let op: de huisjes liggen niet op de camping, maar naast de camping, ongeveer 100 meter van de camping vandaan.

  De prijzen voor 2024 kunt u hier vinden.

   

  TYPE 2: MIDDEN OP DE CAMPING

  Midden op de camping staat een ruim, vrij nieuw huisje van 27m2, geschikt voor 4-5 personen. In het huisje is geen eigen douche of toilet aanwezig (deze zijn op comfortabele afstand in het gerenoveerde servicegebouw). Er is een keukentje met koelkastje/woonkamer. Er zijn 2 aparte slaapkamers.

  Bekijk de prijzen voor 2024.

  Camping Zweden: huisje op onze camping