Camping in Sweden

Copyright 2018 Stensjö Camping | powered by Wordpress
 • English
 • Nederlands
 • Svenska
 • Deutsch
Stensjö Camping & Vandrarhem 37338 Nävragöl Zweden tel: +46 (0)76 77 45 386
 • Zweden Camping: logo Stensjö Camping
 • Gastenboek, terug van een tevreden vakantie? Laat uw bericht hier achter!

  Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

   
   
   
   
   

  Fields marked with * are required.
  Your E-mail address won't be published.
  It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
  We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
  49 entries.
  Peter Kooijman
  Beste Sabine,

  Omdat je verbaasd reageerde op ons plan voor de terugreis en de winst die dat in onze veronderstelling zou opleveren, een korte follow up.

  Alle voorinformatie en de ticket die je voor ons hebt geprint hebben hun werk gedaan.

  Alles verliep volgens plan. De kilometerwinst gerekend vanuit Trelleborg dat toch in ons reisplan zat en vervolgens vanuit Rostock naar Drachten, is inderdaad ruim 250 km.

  De kosten van 2 bruggen ± €125,= spaar je uit en als je vroeg boekt kost de ferry €32,=. In ons geval €95,= en dat is nog altijd minder dan de bruggen kosten.

  Bedankt voor de gastvrijheid in een mooie wereld, wij hebben een mooie vakantie gehad. We wensen jullie een succesvol seizoen.

  Hartelijke groeten,
  Iet en Peter Kooijman
  Vera, Peter en Gijs Hilbrands
  Wij zijn in de zomer van 2016 op camping Stenjö geweest. 2 weken hebben wij met onze caravan gestaan op een prachtige plek. De outdoor activiteiten hebben wij als erg leuk ervaren. Het sanitair werd goed schoongemaakt, wat zeer prettig is. De omgeving is prachtig en er is veel te doen. De camping eigenaren Kees en Sabine zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom, wij hebben erg genoten. Ook prachtig weer gehad. Groeten, en wellicht tot weerziens
  Jantine en Gerard
  Voor wie nog aarzelt, de camping van Kees en Sabine is een echte aanrader! Het kampeerveld is gezellig. de plekken zijn royaal, het meer is geweldig (24 graden!!) en de outdoor-activiteiten onder leiding van twee leuke studenten een groot succes. We hebben er afgelopen 3 weken gestaan zonder ons 1 moment te vervelen. En het weer was nog prachtig ook!
  familie van Velzen
  Wat hebben wij weer een topvakantie gehad in Stensjo! Hartelijk dank voor alle gezelligheid en de leuke activiteiten! Fantastisch weer gehad en een prachtige omgeving! Een aanrader voor iedereen! knuffel voor jesper!
  familie Weening
  Op de terugweg waren we het er roerend over eens: dit was een prettige camping om twee weken te blijven! We hebben genoten en sluiten niet uit dat we terug keren want wat is dat Alljungen meer prachtig en kun je er heerlijk zwemmen en bootje varen. Nog een heel goed seizoen gewenst!
  Jan, Karin, Stan en Jet
  Heerlijke weken gehad op camping Stensjö. Helemaal tot rust gekomen, gezellige medekampeerders ontmoet en de kinderen hebben de tijd van hun leven gehad. Misschien tot ziens...
  Familie Riedijk
  We wilden starten op Stensjö Camping om daarna Zweden verder te ontdekken. Maar wat een heerlijke camping bleek dit te zijn; een prachtig meer, een fijne kampeerplek, een mooi bos, een lekker speelveld, schoon sanitair, leuke mensen ontmoet en ook de kinders hebben veel vakantievrienden gemaakt. We zijn dus bijna 3 weken gebleven en hebben Zweden vanaf de camping ontdekt.
  We hebben genoten, bedankt!
  Familie Ritzema
  Voor het eerst in Zweden en voor het eerst op Stensjö Camping. Voor wat betreft de camping: ruime plaatsen op een zonnig veld. Sanitair doorgaans schoon en up to date. Omgeving bizar mooi, soms denk je dat het zo voor je aangelegd is terwijl niets minder waar is. Het St. Alljungen meer is (van Noord naar Zuid 6,5 km lang, op z'n breedst 750 m en op sommige plekken 35 meter diep adembenemend te noemen, een kano- toch is ten zeerste aan te bevelen. Op ruim 25 km afstand van de camping kun je de stad Karskrona bezoeken... alles wat je maar wenst is hier te koop en in dat opzicht verschilt dit gegeven weinig met Nederland. Kortom voor iedereen die de schoonheid van de natuur ziet, hiervan wil genieten, wandelingen wil maken, zwemmen in een willekeurig meer (er zijn er zat) en spreken en lachen met gelijkgestemden dan is deze camping en omgeving zeker een aanrader. Voor iedereen de vermaakt wenst te worden in het ruimste zin des woords: thuisblijven a.u.b. In NL zijn er genoeg bingo- clubs, vermaak en vertier. Nog een pluim voor Kees: tomeloze energie voor het opknappen van allerlei klussen. Een dag pompen en geulen graven na een erg hevige regenbui.
  Nicole en Oliver Dapper
  Hoi Kees en Sabine,

  Bedankt voor de leuke weken. Bij deze raden wij jullie camping aan, aan een ieder die er nog niet uit is. We hebben het ontzettend leuk gehad. Genoeg te doen en kinderen hebben er alle vrijheid van de wereld...Volgend jaar komen we weer terug, eerst 2 weken verderop in zweden maar de laatste week komen we weer...

  Peter, je was top!
  Familie Koppen
  Bedankt voor de gastvrijheid op jullie heerlijke camping. Volgend jaar komen we zeker weer langs om te genieten van de natuur het meer en de heerlijke wandelingen. Als huisje nummer 20 te koop komt mail ons dan. Een lieve groet uit Bakkum..... familie koppen (Hans Georgette Daan en Floor)
  Kees Colijn en Mariela Heijne
  Beste Zwedengangers,

  Dit is een camping die wij van harte kunnen aanbevelen. Niet te groot, niet te klein met goed sanitair. Nederlands-sprekende gasten voor de kinderen en voor ons de Zweedse rust. Wat een mooi meer is er op loopafstand. Zeer de moeite waard om heen en weer te varen met een roeiboot of kano. Toch al veel natuurschoon, waar je ook komt. Karlskrona is een mooie oude schone stad op een half uur rijden. Wie van geocachen houdt kan zijn hart op halen in Stensjö. Alles bij elkaar genoeg om ooit nog eens terug te keren naar deze gastvrije camping.
  Familie Kamstra
  Hoi hoi,

  wij hebben met onze twee kids een fantastische zomervakantie gehad op jullie kleine en knusse camping. D rust en het meer waren fantastisch. Ondanks dat de camping lekker klein was, was er genoeg gezelligheid en genoeg andere kinderen. het toiletgebouw is wat klkein en oud, verstandig dus dat jullie dit voor 2011 vernieuwen. de camping was al leuk, maar wordt nu nog aantrekkelijker! succes weer in het zomersiezoen 2011, misschien komen we nog wel even aan. groeten familie K
  Diana Sanstra
  Hej Kees en Sabine,

  De eerste keer Zweden, de eerste keer camping Stensjö. Onvergetelijk, jullie gastvrijheid, de camping, het meer en de omgeving. In 2 weken tijd kwamen we tijd te kort! Onze kinderen 10 en 12 jaar oud hebben vriendschap gesloten met de andere kinderen en hebben zich prima vermaakt bij het kampvuur en het meer ook het boomerang make zijn ze niet vergeten. De barbecue avond was erg gezellig. Tijdens de puzzeltocht hebben de kinderen gesnoept van de frambozen die ze onderweg tegenkwamen. inmiddels genieten wij thuis nog na bij het zien van de vakantiefoto\'s. Wij zullen jullie niet vergeten en komen graag nog eens een bezoekje brengen aan jullie mooie stekkie.

  Tack,
  Richard en Gerda
  Hallo Kees, Sabine en natuurlijk Jesper.

  Vanaf 4 Juli hebben wij 18 nachten op jullie camping gestaan, en hebben het ontzettend naar ons zin gehad.
  Prachtige omgeving, een schoon en heerlijk meer om in te zwemmen en te varen, en ruime kampeerplaatsen. De gemoedelijkheid overheerst en de wil van jullie om aan onze wensen te voldoen ontbrak niet. Uiteraard vergeten we ook de \' triangels\' niet. We waren voor het eerst in Zweden, en zeker niet voor het laatst ! Groetjes van Richard,Gerda, elektricien Rob ( is het nog goed gekomen met de amperes ? ) en Geertje
  Fam. van Santen
  Beste Sabine en Kees, 2 weken geleden zijn we bij jullie aangekomen voor een week kamperen. Daarna zijn we vertrokken naar de volgende camping. We hebben nog getwijfeld of we wel weg moesten gaan en zijn toch gegaan. Achteraf spijt van gehad want wat hadden we het naar ons zin bij jullie! Onze jongens hebben het geweldig leuk gehad met vriendjes. Fijne, rustige camping met een heerlijk strand aan het meer. Leuke activiteiten (door jullie) georganiseerd. Als we weer naar Zweden komen, dan zeker weer naar het mooie Stensjö. Groetjes van ons!
  Carla en Herman Welker
  Hallo Kees en Sabine,

  Tijdens ons rondje Zweden waren jullie de eerste camping die wij bezochten. Het waren maar twee dagen, maar we herinneren ons de prachtige avondwandeling langs het meer via het bloeiende en geurende fluitekruid en 's morgens het het heerlijke trekanter broodje.
  Veel succes verder!

  Leuke site!
  Stamommen
  Tijdens de paasdagen hebben we met onze scouting stam uit Ommen drie nachten overnacht in het groepshuis van de camping! Prima, schone accommodatie en genoeg te doen in de omgeving! Kortom een aanrader!
  Fam Scholten
  Heb de oude website ook gezien, maar dit is wel wat anders ziet er goed uit.
  Komen in juni naar Zweden en zijn van plan ook jullie camping te bezoeken, dus tot ziens in juni
  Klaas en Wina
  Hej, hej Sabine, Kees och Jesper,
  Van 26 juni t/m 3 juli 2009 hebben wij een heerlijke vakantie gehad op jullie prachtige camping in
  Stensjo. Mooie ruime plek in een prachtige natuur aan het meer. Ook de douche- en
  toiletgelegenheden waren uitstekend en schoon. Natuurlijk spraken de warme broodjes 's ochtends ons erg aan. In de omgeving kan je lekker wandelen, fietsen, kanoen, vissen of naar het Elandenpark en
  glasblazerij in Kosta of een dagtrip naar Karlskrona, alles kan.
  Gelukkig hebben wij die week stralend mooi weer gehad en lekker bruin geworden. Dus jullie camping is zeer aanbevelens waardig en zeer gastvrij.
  Het gaat jullie goed, houden wel mailcontact en misschien tot een volgende keer.
  Groet van Klaas en Wina
  Evelien en Louis
  Hallo Sabine en Kees
  Eindelijk dan het berichtje dat we jullie zouden sturen .We hebben een fijne tijd bij jullie gehad.
  Het was mooi weer een gezellig huisje en alles aanwezig dus wat wil je nog meer .
  We hebben heerlijk gewandeld.zowel korte als lange wandelingen,ze waren goed gemarkeerd
  en met het kaartje wat jullie hebben was het prima voorelkaar
  Ook is het een leuk tripje naar Karlskrona een mooie oude marinestad.
  Maar je kunt ook naar het elandepark en dan zie je ze in het echt want ze spotten in het wild is wel
  een toevalstreffer.Dan kun je gelijk naar de glasblazerij ,wat indruk wekkend is,zeker als je de
  kunstenaars bezig ziet Verder is er nog een papier fabriek .Dus genoeg te doen als je wat wilt ondernemen.En tot slot hebben we heerlijk op het meer gekanood en als je van zwemmen houd
  kun je er heerlijk zwemmen.Dus een fantastisch vakantie gebied.

  groetjes Evelien en Louis
  Jan en Fiona
  Hallo,
  We zijn weer terug in Nederland na twee weken Zweden. We hebben het erg leuk gehad op jullie
  camping. Gewoon kamperen zoals het bedoeld is met als lekker extraatje de broodjes service 's ochtends. We hebben leuke dingen kunnen doen zoals Karlskrona (met het marinemuseum
  =aanrader!) en de glasroute. Ook veel gemountainbiked want dat kan daar uitstekend. Je hebt keuze uit grindpaden waar iedereen op kan fietsen maar ook uitdagende routes die maar net met de mountainbike genomen kunnen worden. Erg leuk!
  tot een volgende keer!
  groetjes Jan en Fiona
  Willem en Marian
  Hallo Vacantiemakers,
  We hebben een schitterende tijd gehad op jullie camping. Uitstapjes naar Karlskrona, het
  befaamde elanden park en een glasblazerij waren zeker de moeite waard. Alhoewel het elandenpark mij persoonlijk niet zoveel zei. Ons, mijn verblijf vanaf 30 juni tot 3 aug was zeergevarieerd. Leuke attractie vond ik de helikoptervluchten voor je gasten. We hebben genoten van het buffet in Halmamola, en daar uiteindelijk ELAND gegeten.
  Het ga jullie goed en de groeten aan je (schoon)moeder en Jesper.
  onalex saskia alex chantal jorrit en simone vanvoorst
  Hallo kees sabine en jesper
  We hebben weer een heerlijke week bij jullie gehad Gewoon kamperen waar kamperen voor
  bedoeld is Geen brandwonden en verdwalen zoals vorig jaar en vreselijk mooi weer
  Nog geen vuurplaats helaas maar ja wij zijn gek op fikkie stoken Vissen maakt veel goed
  Sabine vooral veel genieten van je Jesper en dan als het lukt ietsje minder werken Kan
  volgend jaar wel weer

  Heel veel succes met zijn drieen en maak er wat moois en van en misschien tot volgend jaar
  als weer op de terugreis zijn
  Tjitske Kingma en Janny Stuiver
  Hallo Kees en Sabine (en Jesper).

  Wij willen jullie even laten weten dat we een superleuke week hadden op jullie camping (Van 30 juni tot 6 juli). het is er heerlijk rustig, je kunt er fijn kano varen, zwemmen en uitstapjes maken. Een
  camping zoals die van jullie spreekt ons echt aan, niet te groot, lekker rustig en fijne ruime plekken, voor wanneer je zoals wij met een paar tenten zijn. We bevelen jullie camping ten zeerste aan bij mensen die net als wij van ruimte en rust houden! Na julie camping zijn we verder getrokken naar Stockholm, waarvan je weet dat het daar niet zo rustig is, maar wel heel mooi. Toen weer terug het zuiden in, maar helaas niet meer zo\'n rustige
  camping gevonden.
  We wensen jullie HEEL VEEL SUCCES met jullie camping en als we ooit weer in de buurt komen,
  zijn we graag weer jullie campinggasten.

  Groet van Tjitske en Janny, Jouke, Judith en Menno.
  Ellie en Wim Scholten
  Hallo Kees en Sabina,

  Hier een berichtje van de Alkmaarders. Wij hebben vanaf 19 juni tot 2 juli op de camping gestaan.

  Jullie hebben een heerlijk rustige en nette camping waar wij, mede door jullie gastvrijheid, het goed naar ons zin gehad hebben. Ook is het fijn dat er prachtige wandelroutes direct vanaf de camping gelopen kunnen worden. De keurig uitgezette routes over de nog weinig belopen paden vonden wij erg leuk. Ook de diverse uitstapjes naar Karlskrona, Kalmar, het elanden park en de glasmusea waren de
  moeite waard.

  Wij wensen jullie veel geluk toe en komen in de toekomst zeker nog eens langs.

  Groetjes Ellie en Wim
  Geert en Gerrie ten Cate
  Hallo Kees en Sabine,

  Hier even een berichtje uit Friesland. De week die wij bij jullie op de camping gestaan hebben was schitterend. Prachtige rustige camping bij het water. Veel mogelijkheden om te fietsen en te wandelen in een zeer rustige omgeving.

  Groetjes
  Gerrie, Geert, Griet en Thom
  Piet en Nathalie
  Gefeliciteerd met jullie zoon Jesper! Flinke knul hoor! Maar wel een schatje hoor!
  Wij komen hem deze zomer (als alles meezit) zeker bewonderen hoor!
  Veel geluk!

  groeten Piet, Nathalie en de kids
  Gerard en Tiny Scheiberlich
  Hallo Sabina en Kees.
  Wij wensen jullie prettige feestdagen en een prima campeerjaar met veel gezondheid natuurlijk

  Proost!!!!
  Herman Frank
  Ook een leuke tijd gehad bij jullie op de camping, zeker een aanrader de rust en de ruimte en de mooie omgeving. De groeten vanuit Kampen en heb wat foto\'s op onze site gezet www.foto.ampe.nl
  Christiaan de Vries en Christiaan Poel
  Hey Sabine en Kees!

  Van zondag 26 augustus t/m maandag 3 september waren wij op jullie camping. Het was een hele mooie tijd! Mooie omgeving, de bossen, de meren, de mooie steden Kalmar en Karlskrona en jullie goeie service (kacheltje, wasmachine, broodjes) Wij hebben heel wat beleefd in de week dat we er waren! Alleen het Elandpark was een grote flop, de elanden die we zagen waren dood!
  Maar toch: al met al een mooie tijd in Zweden, doen we nog keer!

  Veel succes met jullie camping en het schilderen!

  Vriendelijke groet,

  Christiaan en Christiaan
  Machteld de Wijs en Jos Jorritsma
  Nu we eindelijk tijd hebben voor onze vakantiefoto's, worden we weer helemaal enthousiast over de
  camping in Stensjo. Gastvrije beheerders, elke ochtend verse broodjes, ruime kampeerplekken,
  midden in de natuur, elke dag lekker zwemmen in het meer vlakbij, wandelen en fietsen vanuit de camping en de mogelijkheid tot het maken van een kanotocht over het grote meer en de ermee verbonden kleinere meertjes. En als je even wat cultuur wilt: leuke havenplaatsjes, oude kerkjes, varen langs de scherenkust, grafvelden, een elandenpark en zelfs een kristalroute, alles op een half uur tot een uur rijden. Ook Oland hebben we een keer bezocht. Je hebt het gevoel midden in Zweden te zitten zonder al die kilometers te hoeven rijden. We komen zeker weer een keer terug.
  Een hartelijke groet aan Sabine en Kees van Machteld de Wijs en Jos Jorritsma.
  Marcel, Astrid en Joost Brom
  Hallo Kees en Sabine,

  Met veel plezier denken we terug aan onze vakantie op jullie camping. Het was voor ons een vuurdoop:
  voor het eerst met onze zoon Joost van 10,5 maand zo ver op reis. Maar het ging prima! De reis ging goed en ook op jullie camping heeft hij zich prima vermaakt. We hebben dankbaar gebruik gemaakt van de familiedouche. We hebben genoten van de rust op de camping, maar ook voor Joost was er genoeg vertier, aangezien er veel gezinnen waren. Ook de schommel bij het meer was een tophit!
  Jullie camping biedt genoeg mogelijkheden voor uitstapjes Zo hebben we het elandenpark bezocht en zijn we naar de glasblazers in Kosta geweest. Ook Karlskrona is een leuke plaats met alle eilandjes.

  We willen jullie heel hartelijk danken voor het prettige verblijf op jullie camping en het persoonlijke contact. Veel succes met al jullie plannen! Wie weet tot ziens!

  groeten van Marcel, Astrid en Joost Brom-Muijsers
  Familie van de Herik
  Ha Sabine en Kees,

  We hebben genoten van het weekje in augustus dat we op jullie camping stonden.
  De eerste avond werden we overvallen door de muggen maar jullie Djungleolya deed wonderen.

  Sfeer was goed, camping prima.
  Leker met de kano op het meer en de omgeving verkennen. Kinderen hebben genoten van het (zwem) water.

  Veel succes!

  Groetjes,

  Yolanda
  Marc, Ellen, Jacco en Nelleke vd Duin
  Hoi Kees en Sabine,
  Dit jaar hebben we het zuiden van Zweden bezocht, en zijn we via internet op jullie camping terechtgekomen. De weg naar de camping toe gaf ons het gevoel van \"waar rijden we nu naar toe?\" En midden in die prachtige natuur ligt jullie camping, schitterend.
  Waar Jacco en Nelleke het nog steeds over hebben: het meer, en dat je hier een lekker strandje hebt met een speeltoestel en van die grote stenen waar je op kunt zonnen (en dat je met je schepnet visjes kon vangen...)
  dat er elke morgen warme broodjes waren (en als je laat was werden ze zelfs gebracht!)
  dat meneer Kees ons kwam halen voor een spelletje Kubb en dat het heeeel laat werd..
  en de kikkers... die waren natuurlijk ook helemaal geweldig!
  Zelf vonden we Karlskrona erg leuk, zeer de moeite waard en Oland was ook erg bijzonder.
  Verder hebben we heerlijk gewandeld, gezwommen, gelezen en geluierd.
  Wij komen nu al een paar jaar in Zweden en kwamen tot de conclusie dat we nog nooit zo lang ergens op een camping zijn blijven staan! Onze complimenten voor jullie prachtige camping, wij hebben genoten! En als jullie op de route liggen bij een volgende vakantie, zien we elkaar vast weer!
  Groetjes uit IJmuiden
  Peter, Marian, Eline en Jasper
  Hej Kees en Sabine,
  Twee jaar jullie camping aan gedaan. Prima bevallen. Goed bereikbaar en toch het gevoel hebben dat
  je in midden Zweden zit. Veel gewandeld gezwommen en gevist. Er zit echt veel vis, en hele grote snoeken. Fietsen is daar ook een aanrader, een hele mooie omgeving. Deze camping is een echte aanrader. Veel succes.
  Maarten en Jenneke
  Hallo Sabine en Kees,

  We hebben eigenlijk weinig toe te voegen aan dit gastenboek, want ook wij hebben het erg naar de zin gehad op jullie camping en genoten van de gastvrijheid, de rust, de ruimte, de natuur en natuurlijk het meer. Een tip voor de toekomstige campinggasten: neem je hengeltje mee, want de gigantische snoek
  zit nog in het meer. Wij hebben hem aan de haak gehad, maar er niet uit weten te vissen.
  Veel succes met de camping en wellicht tot ziens.
  Pascal en Brigitte Loncke
  Hoi Kees en Sabine
  Van 13 juli tot 20 juli hebben wij de camping aangedaan en mag gezegd worden het was voor ons en de kinderen de gezelligste die wij op onze drie week durende vakantie hebben tegen gekomen (6 campings in totaal) Wat wij miste op de andere was de tips en info over de streek en de gezellige babbel tijdens de broodjes opname en verder alles wat een mens nodig heeft is aanwezig .
  Als ik toch een klein ietsipitsie mag opmerken een bordje van de camping op route E28 zou niet misstaan.
  Henk en Jeannette Nieborg
  Kees en Sabine,
  Wij hebben begin juli een week bij jullie op de camping gestaan. Een mooie plek en goed sanitair.
  Meer hebben we om te kamperen niet nodig. De omgeving is zeer de moeite waard en met de gratis tips van Kees hebben we daar heerlijk van kunnen genieten (we weten nu ook wat een Loppis is).
  We hebben een fijne tijd gehad.
  Henk en Jeannette
  Tilly en Karel Jansen, Deventer
  Hallo Kees en Sabine,

  Van 20 tot 25 juni 2007 waren wij met onze caravan te gast op jullie mooie camping. In die tijd was het er heerlijk rustig. We hebben prachtige wandelingen gemaakt (goed gemarkeerd en vanaf de camping
  makkelijk lopend te bereiken) en een dagje naar Karlskrona was ook de moeite waard.
  In de directe omgeving van de camping konden wij eenvoudig routes vinden om ‘s avonds “na de afwas en voor de koffie” nog even een paar kilometertjes te lopen.
  Jullie camping is een aanrader voor rustzoekers. Wat ons betreft hoeven er niet meer toeters en bellen
  bij te komen. Wij waren ook aangenaam verrast door de zeer persoonlijke aandacht die jullie aan de
  gasten geven. Als er iets niet helemaal goed was werd dat onmiddellijk aangepakt. We wensen jullie veel succes.

  Tilly en Karel Jansen, Deventer
  familie Biesters
  Hallo Kees en Sabine,

  Net terug van onze lange vakantie in Zweden nog even naar de foto\'s gekeken die we bij jullie in de omgeving hebben geschoten.

  Een heerlijke rustige camping hebben jullie in een mooi gebied . We hebben er met plezier gestaan en de omgeving verkend. Het resultaat kan iedereen zien op www.gpswalking.nl.

  We wensen jullie alle succes met het uitbouwen van de camping. We kunnen jullie camping aan iedereen aanraden die van water, wandelen, rust, vissen, varen en van gezelligheid houdt.

  Groeten, fam Biesters
  fam Hallewas
  Wij hebben met ons gezin van 8 t/m 13 juli 2007 op de camping gestaan en genoten. Er zijn mooie
  wandelingen te maken in de buurt, je kunt heerlijk zwemmen in het meer of op het strandje zitten en
  Karlskrona ligt op een steenworp afstand, kortom, genoeg te doen. Informatie over wat er allemaal in de buurt te doen is, is ruimschoots aanwezig en Sabine en Kees (de campingeigenaren) weten allerlei tips aan de hand te doen. De camping ademt de rust en ontspanning die wij zoeken in Zweden. \'s
  Ochtends werden de warme broodjes zelfs bij de caravan gebracht; wat wil een mens nog meer. Onze complimenten. We komen zeker nog eens terug!!
  Fam. Hallewas - Almere
  Gert-Jan, Hilda, Paula, Maaike & Max
  Hej Kees en Sabine,

  We hebben het weer leuk gehad bij jullie. Lekker rustige camping. Goede sanitaire voorzieningen. Meer met misschien wel het schoonste water die we in Zweden gezien hebben. Mooie omgeving voor wandelingen. En gastvrij ontvangst. wat wil je nog meer.

  Tot volgend jaar!

  Groeten uit Tsjalbert
  Lando en Jeanet
  Hallo Kees en Sabine,

  Leuke site geworden hoor en lekker veel foto\'s.
  Alles is zoals het is, super...

  Groetjes Lando Jeanet Norah-An en Lisa
  Naomi
  Gefeliciteerd met de nieuwe website!
  David Stomph
  Van harte gefeliciteerd met de nieuwe website voor Stensjö Camping.
  Familie Keijzer
  Deze zomer een ruime week op jullie camping gestaan. Ons eerste kampeeravontuur in Zweden. Wat een heerlijke stek: Fantastische natuur, prachtig meer met een mooi afgebakend deel voor de kleintjes om te zwemmen en de duikplank voor de oudere kinderen, en vooral de rust! Dit is de eerste camping waar ik ooit heb kunnen uitslapen 🙂

  Het kampvuur 's avonds was heel gezellig en een mooie gelegenheid om tips uit te wisselen met medekampeerders. Een fantastisch en enthousiast team dat de activiteiten organiseerde en prima faciliteiten.

  Kortom een echte aanrader!
  Groeten en wellicht tot ziens.
  Fam. de Haan
  Van 5/7 t/m 19/7 2015 genoten van een heerlijke vakantie, op jullie camping. De kinderen (11 en 13 jr oud) vonden al snel contact met andere kinderen. Vervelen was er niet bij.....zoveel activiteiten en mogelijkheden. En wat een prachtige natuur en heerlijk meer om in te zwemmen! We zijn nu 2 dagen thuis en missen het al. Kortom een echte aanrader!!
  Marjan
  Al weer een half jaar later, we willen toch nog even vermelden dat we het ontzettend naar onze zin hebben gehad op deze camping. Onze eerste vakantie in Zweden na jaren camperen in Zuid-Frankrijk. Het is hier verrassend anders en onvergelijkbaar mooi! Wat hebben we vaak geroepen dat we het iedereen aan kunnen raden. Geen overbodige luxe, prachtige omgeving. Onze zonen van 11 en 13 hebben zich goed vermaakt met campingvrienden. De duikplanken moeten hierbij niet onvermeld blijven, talloze bommetjes zijn gemaakt. Wandelen, kampvuurverhalen, zelfs een dropping. Ze hebben het er nog over. Wij als ouders konden zeer relaxed stoelhangen op z'n tijd. Zijn echt tot rust gekomen tijdens de vakantie! De omgeving biedt ook genoeg om te bekijken, het aantal natuurreservaten is enorm trouwens. Genoeg nu. Boeken maar.
  Femke Peeters
  Helaas maar 3 nachten mogen genieten van de prachtige camping. Zijn 3 nachten in de stuga geweest. Camping is ideaal gelegen om zuid zweden te verkennen. Kinderen kunnen fijn spelen in het speeltuintje of aan het meer.