Camping in Sweden

Copyright 2018 Stensjö Camping | powered by Wordpress
 • English
 • Nederlands
 • Svenska
 • Deutsch
Stensjö Camping & Vandrarhem 37338 Nävragöl Zweden tel: +46 (0)76 77 45 386
 • Zweden Camping: logo Stensjö Camping
 • aanbiedingen

  Tijdelijke aanbieding voorseizoen 2022
  bij boeking van minimaal 1 week in de periode vóór 19 juni krijgt u 10% korting op de weekprijs (exkl. eindschoonmaak). De bedden zijn bij aankomst opgemaakt en 2 fietsen zijn voor de gehele huurperiode bij de prijs inbegrepen. U kunt bij ons kaartjes halen en kiezen uit een aantal mooie fietsroutes variërend van 20 tot 40 km. Houdt u van wandelen? U krijgt van ons een interessant boekje met wandelingen in nabijgelegen natuurreservaten. Koffie bij aankomst. Klik hier om te boeken!
  ————————————————————————————————————
  Denkt u erover om – buiten het hoogseizoen – een aantal maanden in Zweden te verblijven? Wij kunnen u een vakantiehuisje met eigen douche en toilet aanbieden tegen een maandprijs!

  Let op: onze aanbiedingen gelden voor de wat rustigere periodes. Bent u van plan in het hoogseizoen naar ons toe te komen? Dan raden wij u aan op tijd te reserveren!

  WIST U DAT….

  ….kamperen (in een tent) ook het biotritme herstelt?
  Een week kamperen zou de uitkomst kunnen zijn voor mensen met een verstoord dag- en nachtritme. Je verzet daarmee namelijk je lichaamsklok op een goede manier.

  Voor het onderzoek werd het dag- en nachtritme van een groep testpersonen in de gaten gehouden. Daarna gingen ze een week kamperen, zonder zaklamp en andere verlichting. Na het kamperen vielen de personen ook thuis sneller in slaap en werden ze vroeger wakker.

  Verschillen in waak- en slaapritmes worden vooral veroorzaakt door kunstlicht volgens de onderzoekers. Zonlicht zorgt ervoor dat het verschil tussen ochtend- en avondmensen sterk afneemt. Binnen een week lopen hun lichaamsklokken bijna gelijk.

  Bron: Nu.nl

  Dus: natuurlijk kamperen bij Stensjö Camping 🙂 !!

  Reist u via Rostock (met TT-line). Dat kan behoorlijk in prijs schelen. Lees graag het stukje in het gastenboek van de familie Kooijman.

  WIST U DAT U BIJ ONS VIA DE WIFI NEDERLANDSE TELEVISIE KUNT KIJKEN? SCHOTEL IS OVERBODIG.