Camping in Sweden

Copyright 2018 Stensjö Camping | powered by Wordpress
 • English
 • Nederlands
 • Svenska
 • Deutsch
Stensjö Camping & Vandrarhem 37338 Nävragöl Zweden tel: +46 (0)76 77 45 386
 • Zweden Camping: logo Stensjö Camping
 • Kamperen in Zweden

  HUISJE VRIJ met eigen douche en toilet

  Op dit moment hebben wij vrije kamers in het groepshuis. Totaal zijn er 12 kamers. Kosten voor een 2 persoons kamer: Sek 450,- en voor een 3 pers kamer Sek 550,- per nacht. 

  Voor meer informatie kunt u ons bellen op  0046767745386

  Ook in de prachtige septembermaand zijn de huisjes nog boekbaar!


  Bent u op zoek naar een leuke camping in Zweden met spannende activiteiten (o.a. vlottenbouwen, lepels snijden, boomerang maken, lasergamen, boogschieten en nog véél meer activiteiten)? Kom dan eens een kijkje nemen bij ons!

  Wij organiseren de activiteiten graag zelf, maar omdat wij het in het hoogseizoen druk hebben met andere dingen zijn er ook activiteitenbegeleiders aanwezig.

  Onze camping in Zweden

  In 2023 draaien wij ons 19e seizoen.

  Wij hebben een rustig gelegen familiecamping in het zuiden van Zweden met ruime kampeerplaatsen (100 m²/plaats) .

  Door de ligging midden in de prachtige natuur kunt u volop fietsen, mountainbiken, wandelen, kanoën, zwemmen, zonnen, vissen, de natuur ontdekken, golfen, geocachen en simpelweg genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft. Vooral op wandelgebied zijn er bij ons heel veel mogelijkheden.  Er zijn diverse wandelroutes uitgezet in de omgeving. In de buurt zijn ook veel natuurreservaten.
  In de receptie hebben wij een mooi boekje te leen met informatie over wandelingen in de diverse natuurreservaten in de provincie Blekinge.

  Bent u op zoek naar een vakantiehuisje of zoekt u misschien accommodatie voor  een grotere groep? Dan kunt u terecht in ons groepshuis (tot 32 personen).

  Let op: voor het seizoen 2023 hebben wij nog plaatsen vrij. Als u wilt reserveren kunt u ons een mail sturen of het contactformulier invullen. Wij antwoorden meestal binnen 24 uur.

  Camping in Zweden: bezoek ons op Facebook